Followers

Thursday, 3 September 2015

Drypers Dengan Harga Murah!

Hi & Assalammualaikum..


Calling to mummies & mom to be!!!!


Nak beli pampers murah tak?
Jangan risau pampers ni original macam yang jual kat mydin, tesco, giant, speedmart & pasaraya2 lain tu..
Cuma beza harga je murah sikit dari pasaraya2 tu..

Anak sy pernah guna saiz newborn & S..
Sy pernah beli saiz S cecah RM28 1 pack..
Kalau nak beli harga murah dengan 1 pack, boleh contact sy..
Memang murah dari kat kedai..


 



SAIZ
Hanya saiz newborn & S sahaja..
Saiz M, L, XL, XXL takda yea..

HARGA
1kotak ada 4 pack, harga RM100..
Nak beli 1 pack pon boleh..
Saiz boleh campur nak 2newborn + 2S boleh..
Nak 1newborn, 3S pon boleh..

DELIVER
Boleh COD area salak tinggi, kota warisan, dengkil, klia, bangi, kajang, nilai, putrajaya. serdang..
Nak pos pon boleh.. Kos postage customer tanggung..
Harga postage RM15 untuk 1kotak..

CONTACT
Kalau berminat, boleh email sy rina_ellisa@yahoo.com..
Atau nak direct whatsapp, boleh tinggal kan no telefon kat ruang komen...
Jangan risau.. Sy tak akan publish no telefon kat komen nanti..

Jadi mommmies kat luar sana, cepat grab drypers ni sekarang!!!
Nak buat stock pon boleh..
Blogger boleh repost kat blog masing-masing yea kalau nak..
Di alu alukan.. :)

Love, Rina Ellisa

3 comments: