Followers

Saturday, 12 September 2015

My Breastfeeding Journey : Beg BreastPump Jingle Jungle

Hi & Assalammualaikum..

Bila ingat2 balik mula2 masuk kerja, takde ilmu pasal breastfeeding ni, rasa huru hara nye hidup.. Hahaha..
Bawak pump pergi office pakai woven beg je..
Kiri kanan penuh beg..
Kelam kabut rasa nya hidup..
Yela baru jadi mak-mak ni..
Masa dalam pantang takdan nak survey beg pump..
Nak survey apa2 aksesori pape pon tak sempat lagi..
Dah masuk kerja, tanya2 senior2 kat office haaa baru lah tahu..
Baru lah start survey..

Rasa macam leceh je letak pump dalam woven beg..
Terus la survey website yang ada jual beg pump..
Sampai la sy jumpa kat website Fabulousmom..
Weekend terus ajak eshat pergi kedai kat puchong nak beli beg pump..


Sy beli 1 set dapat free gift ice pack, storage botol & air dry pouch....
Ada 2saiz beg pump ni.. Sy beli saiz kecik..
Ada satu lagi saiz besar sikit..
Boleh kilik sini kalau nak beli..

Ada 2 compartment..
Belah atas boleh letak beg berisi ice brick & susu botol yang dah di perah..
Belah bawah boleh letak mesin pump & storage botol..

Beg ni sangat2 berguna untuk sy bawak pump nak kemana-mana..
Lagi2 kalau nak ke office..
Masuk je pump, storage botol, ice brick semua dalam beg tu, siap & boleh angkat sandang belakang terus..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. good luck Rina! :)) May ALLAH ease your breastfeeding journey :)

    Jom FOLO saya

    ReplyDelete
  2. hehe pg keje berkendong2 bawak beg..handbeg, beg pam, botol air..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiri kanan depan belakang beg fadh.. Hahahaha :)

      Delete