Followers

Monday, 26 October 2015

Engagement Day Jane

Hi & Assalammualaikum..

25 Oct 2015 (Sun), Port Klang

Dapat whatsapp dari Jane tu berdebar debar ni nak bukak baca..
Sebab sekarang kan kalau nak jemput majlis pape guna whatsapp je..
Baca intro whatsapp je dah agak mesti ada majlis pape ni..
Sekali bukak baca haaaaa Jane nak tunanggggg.. Seronok2!
Senyap2 je tau member sy sorang ni..
Akhirnya jane dah di lamar orang.. Yeyyyyy RA nak dapat uncle baru lagi.. Hihihi..

Hari ahad tu clash event MIL kat PICC..
Jadinya belah pagi pergi PICC dulu, tengahari gerak pergi klang Jane tunang..
Eshat pulak pagi ada hal, tengahari dia ke moto gp..
Raudhah sy tinggal kan kat eka tengahari tu..
Sy tak bawak dia pergi klang..
Sebab musim jerebu ni..
Tak nak bawak dia jalan keluar sangat & lagi satu eshat tak ikut pergi klang..
Tu yang tinggal kan dia kejap kat eka tengahari tu..
Takpe la bagi ibu can lepak sembang sembang sat na dengan kawan2 ibu ye sayang.. Hehehe..

Dah hantar RA kat eka, terus gerak pergi rumah ema kat sg ramal..
Gerak 1 kereta dengan ema pergi rumah jane..
Lin gerak dari damansara & jumpa kat sana je..
Dalam 230pm gerak, pukul 330pm macam tu sampai..

Kitaorang sampai, majlis dah selesai..
Rombongan lelaki tentu2 lah dah balik kan..
Sampai je terus makan & lepak lepak borak borak..
Dah lama sangat tak jumpa jane..
Dah jumpa, harus la lepak lama sikit..



ema, lin, anaqi, jane, rina & atul
Princess ibu je takde.. Huhuhu..
Bila tengok anaqi, main2 dengan anaqi rindu RA kat rumah.. Hehehehe..


Linnnn.. Behave lin pose tu.. Hahahaha..
Time ni dah takde orang..
Family jane semua nya kat luar..
Kitaorang jela melepak kat dalam rumah tu..
Melepak sambil mengisi perut makan..
Layan layan anaqi, borak borak gosip gosip.. Kihkihkih..



Geng geng bas sekolah..
Anaqi lena je tido dalam carrier tu ha walaupon antie2 dia bising bergambo..


Haa ni gambar elok sikit..
Tq babe layan kitaorang.. Sorry sampai lambat..
Tak sempat tengok ko sarung cincin..
Jane tunang ni, last minit plan..
Dia jemput pon tak ramai..
Nanti majlis kahwin jane jemput semua yea..


Babe, congrats dah jadi tunang orang.. Behave, jaga diri.. Sebab kau tengah "darah manis" tu..
Enjoy buat wedding preparation lepas ni..
Kalau nak aku tolong pape, roger je tau..
Love u babe! Muaxhhhh!!


Otw balik drive kereta, ika whatsap gambar ni..
Ya Allah anak ibu sian nya sampai tertidur tu ha dalam baby chair.. Hehehee..
Ika bagi dia main bola, ika toleh je tengok dia dah lelap..
Cepat2 bawak kereta nak sampai rumah, nak ambik RA.. Rindu dia!
Baru tinggal kan kejap dah rindu gilerrrr.. Huhuhu..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment