Followers

Wednesday, 28 October 2015

Late Dinner @ Padi House Cyberjaya

Hi & Assalammualaikum

26 Oct 2015 (Mon), Padi House Cyberjaya

Teringin nak makan chicken chop sebenarnya..
Sekali sekali tekak nak berubah selera la pulak..
Haritu lepas beli barang2 dapur, terus zassss pergi Padi House Cyberjaya nun..
Eshat la beriya iya nak bawak sy makan kat situ..
Iolls pon happy la sebab suami kita nak bawak makan tempat best best.. Huhuhu..

Masuk2 je parking eh eh eh laaaa pernah makan dulu kat sini..
3 4 tahun dulu kot..
Time tu makan kat kedai sebelah, kedai old town coffee..
Time tu sambut birthday umie rasa nya dengan qila semua kat situ..
Haaa terimbau la balik kenangan2 time tu..

Sampai je dah pukul 10malam..
Terus order apa nak makan..
Dah pukul 10malam pon, masih ramai lagi makan kat situ..


Eshat order lamb chop.. Teringin katanya..
Banyak daging kambing ni..
Puas eshat makan..


Sy order chicken chop & mushrom + garlic bread..
Sedap sangat! Lepas kempunan dah.. Huhuhu..
Order pon tak lambat sangat sampai..
Makanan sampai je zasss terus makan..
Lapar sangat dah.. Jam pon dah pukul 10lebih time order sampai tu..

Makan sampai je, kitaorang ada bau sesuatuuuuu..
Terbau "bau" yang sangat wangi kat RA..
RA dah buat "kueh" dulu.. Hahahaha..
Jadi nya kitaorang kena la makan cepat2..
Lepas tu boleh zasss boleh balik rumah..
Lagipon banyak nyamuk..
Habis gatal gatal ku di gigit oleh nyamukkkkk!!! Grrrrrr!!!!

wefie sebelum makanan sampai
Tq b belanja ibu makan sedap sedap..
Lepas dah mengidam & teringin iollss.. Huhuhu..


Nah gambar RA tengah mengendong "kueh" hehehehe.. :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment