Followers

Monday, 12 October 2015

Open Order Drypers Wee Wee Dry NEWBORN & S ONLY - Batch 5

Hi & Assalammualaikum..

CALLING TO MOMMIES & MOM TO BE!!!

ni order batch 3 & batch 4
Terus je dah masuk open order Batch 5! Huhuhu..
Open order batch 1-4 tak sempat nak update kat blog..
Sempat update kat instagram & facebook je..

Sesiapa yang ada baca post entry yang ni, tau la sy ada jual drypers..
Tapi hanya saiz NEWBORN & S sahaja..
Saiz lain TIADA..
Boleh baca info kat bawah ni sampai habis kalau nak order :-

- Saiz lain tiada, jenama lain juga tiada

- Original dari kilang (packing baru, sama 100%) seperti di kedai-kedai)

- Boleh beli 1 kotak, boleh beli 1pack

- 1 kotak ada 4 pack (S-58pcs, Newborn-64pcs)

- Boleh campur saiz dalam 1 kotak (cth 1NB, 3S atau 2NB 2 S atau 1 kotak S atau 1 kotak NEWBORN)

- Harga jual 1 kotak RM100 (COD) dan RM115(POS) *kos pos RM15 sekotak *dalam masa 3-4 hari barang sampai

- Harga jual 1 pack RM26 (COD SAHAJA)

- COD Kota Warisan, KLIA, Dengkil, Salak Tinggi, Nilai, Putrajaya, Bangi, Kajang

- Luas kawasan COD caj penghantaran RM5

Berminat? Boleh email sy rina_ellisa@yahoo.com atau tinggalkan no telefon kat ruang komen ni..
Jangan risau sy tak publish nanti..


*********************************************************************************

TESTIMONI CUSTOMER!

testimoni cust batch 4
Feedback customer batch 4..
Happy dia dapat free gift..
Siapa nak free gift cepat2 order..
Special gift sy akan bagi nanti..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Wahhh! nanti boleh order. Tapi lambat sket, beli sekarang mcm awl sangat. Hiks!😆

    ReplyDelete