Followers

Tuesday, 17 November 2015

BB Cream Seqy Beauty Yang Mabeles!!!

Hi & Assalammualaikum..

Antara produk Seqy Beauty yang terlajak laris adalah BB Cream..
Siapa pernah cuba tahu la betapa BEST nya pakai BB Cream Seqy Beauty ni..

Kenapa saya mencuba BB Cream ni?
Sy memang tengah mencari BB Cream/foundation yang baru dan sesuai dengan kulit muka saya..
Sebab faoundation A******* yang sy pakai sebelum ni BERMINYAKKKK!
Bila berpeluh2, haaa habis bercapuk capuk..

Sejak2 ada anak ni, semua kerja kena buat cepat..
Lagi2 bila terlebih rajin nak make up bila keluar, haa kena la cepat-cepat make up..
Bila dah guna BB Cream Seqy Beauty ni, calit calit sikit sapu sapu satu muka haaaa siap!
Dah yang paling sy suka BB Cream ni, bila dah berpeluh2 pon tak berminyak muka..

Selalu nya bila nak keluar rumah sy akan keluar masuk luar angkut barang2 anak masuk kereta..
Nak tutup gate lagi..
Tapi ajaib betul la bila guna BB Cream Seqy Beauty ni, muka tak berminyak langsung walaupon ulang alik masuk keluar rumah..


BB Cream Seqy Beauty ni ada 3 pilihan warna ikut kesuaian kulit muka korang..
Harga RM55 untuk 15ml..

Ni detail tentang BB Cream Seqy Beauty :-

BB Cream By Seqy Beauty adalah produk kosmetik penjagaan kulit pelbagai guna. Ia juga digunakan sebagai penutup asas ,mekap semulajadi, melindungi kulit dari sinaran UV, pelembap, pengawal minyak dengan ciri-ciri penyembuh, menjana semula kulit dan mengurangkan parut jerawat. 
BB Cream juga mampu menyamakan warna tona kulit, bintik hitam dan kesan parut tanpa menggunakan mekap asas yang tebal. 

BB Cream by Seqy Beauty
- Teksturnya lembut dan ringan.
- Sesuai bagi mereka yang tidak sukakan mekap tebal, cuma mahu melindungi kulit solekan nipis, natural dan ringkas.
- Sangat praktikal, diratakan menggunakan jari sahaja.

Fungsi dan Kelebihan BB Cream
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Menutupi cela di muka
- Sebagai bedak asas
- lebih ringan dari foudation
- Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
- Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF 30+)
- Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
- Wajah tidak berminyak sepanjang hari
- Berfungsi melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat
- Melambatkan penuaan
- Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia


Haaaa nah selfie muka sikittt bila pakai BB Cream Seqy Beauty ni!! Hihihihi..
Terasa flawless sangat sangat bila tepek tepek BB Cream Seqy Beauty ni..
Serius TAK TIPUUUU!!!
Korang kena try dulu baru tau POWER nya camne BB Cream ni..
Ok lah, iolls nak pergi order skincare Seqy Beauty pulak..
Dengar dengar nya pon hot item jugak tu..
Jom kita sama sama cantik & memiliki kulit muka yang sihat dengan menggunakan produk dari Seqy Beauty!:)

Kat mana nak dapatkan BB Cream ni?

Kalau nak order terus Whats App 011-2107 6726

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Bnyk gak bc review..semua bgus2...hrp t terbelilah juga..hehehe

    ReplyDelete