Followers

Tuesday, 10 November 2015

Journey Of Princess RA : Jalan Jalan KLCC

Hi & Assalammualaikum..

8 Nov 2015 (Sun), KLCC

Sabtu malam lepas dinner dengan family in law kat padi house, terus tidur rumah mil..
Ahad tu keluar pergi KLCC eshat nak pergi ambik tiket kat sepupu dia untuk event sabtu ni..
Keluar rumah pon dah pukul 3lebih..
Nasib baik la ikut mex, cepat la sikit sampai..


RA pakai homemade turban Makngah mira (wife cousin eshat) buatkan..
Kemas & cantik Mira buatkan..
Tapi sayang turban ni ngam ngam je dengan kepala RA..
Tak boleh pakai lama..
Takpe, ibu simpan kan untuk adik RA eh..

Sampai KLCC, eshat jumpa sepupu dia ambik tiket..
Ada event sekali kat situ..
Baby tak boleh bawak masuk pulak..
Eshat sorang jela masuk..
Sy bawak RA jalan2 masuk sephora cuci mata..
Haritu datang KLCC cari2 sephora tak jumpa..
Sekali kat bawah sekali daaaaaa..


Manja abah dia sangat nihhhh..
Eshat setel hal dia dalam event tu, pergi old town ngeteh kejap..
Pukul 6lebih chawww balik..







Ramai orang lepak kat tepi tepi kolam tu..
Nak jalan keluar nak ketepi kolam tu nak bawak RA tengok air pancut..
Sekali hujan renyai renyai..
Tak jadi la nak ke kolam tu..



Kita bergambar kat depan pintu masuk je la nak.. Huhuhu..


RA dengan abah..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Hehehe..teringat azwa..bunga setempek kat kepala..rambut xde lagi...

    ReplyDelete