Followers

Thursday, 26 November 2015

Journey of Princess RA : Random Pictures 1

Hi & Assalammualaikum

Selalu nya hari-hari eka akan whatsapp gambar raudhah..
Sebab nya Eshat mintaaaaa..
Rindu princess dia kata nyaaa..
Sebelum ibu transfer gambar, meh nak tepek kat blog ibu dulu gambar2 princess ibu & abah ni..

18 Nov 2015
Dah pandai tu ha nak keluarkan kaki dia dari baby chair ni..
Lepas tu pose bergambar dengan muka tak bersalahhhh.. Hahahaha..
Anak oh anakk..

20 Nov 2015
Makngah RA makan roti depan dia..
Dia tengok tenung lama GILERRRRRR.. Hahahadoiii..
Ada video eka hantar..
RA boleh tengok je yea.. Makan jangan..

24 Nov 2015
Petang ambik RA kat makngah, onyang ada depan rumah duduk-duduk..
Duduk borak2 kejap dengan onyang..
Onyang pon tak larat dah nak dukung princess tau.. Hihihihi..
Onyang Andung je tak dapat tengok princess.. Hmmm rindu kat arwah Andung..


Tetiba je RA hisap ibu jariiiii..
Oh tidakkkkkkk..
Ikut jejak makngah ke apa ni sayang uiii??? Hahahaha..
Tapi tak kerap pon dia hisap ibu jari tu..
Kejap2 je dia nyoyot..
Budak2 biasa la semua benda dia nak explore..


Kat rumah golek2 depan tb, hisap ibu jari kaki pulak dahhhh dia..
Sedap je dia menyoyot siap bunyik2 lagi.. Hahahaha..
Orang tua-tua kata kalau hisap ibu jari kaki ni nak mintak adikkkk..
Apaa mintak adikkkk??????
Rasa sakit beranak terbayang bayang lagi diknonn oiiii..
Bagi la RA manja puas2 dulu.. Hihihihi..

24 Nov 2015
Haaa gambar yang ni, RA sibuk kacau ibu..
Ibu ambik dia sungkup kan dia pakai telekung jadi lah pakai tudung.. Hihihi..
Berapa saat je duduk diam, lepas tu mengelisah mintak lepassss..
Sekarang RA dah tak duduk diam bila bergambar..
Stress ibu bila tengok gambar ada je bergegarrr...

24 Nov 2015
RA suka sangat tengok cartoon upin ipin..
Kalau tengok iklan upin ipin kat tv tu, kejap lagi dia gelak sengih sorang2..
Cerita cartoon thomas & his friends, tobot, didi, robocar poli pon RA suka tengok..
Kalau kita hadang dia tengok tv, kejap lagi pandai dia tinjau kiri kanan mencarik tv..
Lepas tu bila dengar lagu ABC ke, atau abah dia joget2 depan dia, kejap lagi dia gerak2 kan badan dia dance.. Hahahaha..

25 Nov 2015

Makngah dia bagi makan puree nasi campur dengan puree kurma..
Ek ek ek dia tak sabar nak makan..
Lapar sangat la tuuuuu..

26 Nov 2015
Baru balik mengaji ke kak? Hihihihi..
Ni makngah dia punya kerja la ni..
Nanti ibu beli kan princess tudung eh sayang..

27 Nov 2015
Kena buli dengan makngah, kena masuk dalam bakullll.. Hahaha..
Baru rare main dalam bakul kata makngahhhhh..
Dulu2 ibu makngah pon main dalam bakul jugak..

Princess jadi penyeri hidup ibu abah & ahli keluarga kita semua..
Tiap2 hari ada je benda yang buat ibu abah happy & excited..
Terlalu berharga tuhan kurnian kan harta dunia akhirat untuk sy & eshat..
Moga princess Raudhatul Aaishah sihat selalu & di bawah lindungan Allah SWT.. Amin..
Ibu abah loves u sayang!

Love, Rina Ellisa

3 comments: