Followers

Wednesday, 25 November 2015

Journey of Princess RA : Tq Abah!

Hi & Assalammualaikum..

23 Nov 2015 (Mon), KK Dengkil
7months 9 Days
Tq abah teman sy check up lagi bulan ni..
Dari check up 1st month sampai check up 7months ni abah teman sy..
Cuma haritu sekali je sy pergi check up berdua dengan ibu..
Itu pon ibu dah kelam kabut tahap apa je.. Hahahaha..
Lepas ni tahun depan pulak sy check up - Raudhatul Aaishah

Bawa RA datang klinik untuk injection 6months..
Last week bawak dia check up, kena injection 6months..
Tapi malam tu tetiba je RA selsema.
Sy minta hold dulu seminggu sampai selsema ok, baru datang klinik balik untuk injection..

Hari sabtu tu, selsema RA dah ok, isnin tu terus je bawak dia pergi KK..
Macam biasa, bila kena cucuk je RA melalakkkk.. Huhuhu..
Tapi kejap je dia nangis..
Masuk kereta, bagi susu lepas tu terus dia tidur..
Good girl anak ibu!

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Wah...seronok die abah die teman ek..comel..t le makan dah kan...dah 6 bulan..

    ReplyDelete