Followers

Monday, 30 November 2015

Majlis Aqiqah Nadeem Syadeed

Hi & Assalammualaikum..

28 Nov 2015 (Sat), Kompleks Sukan Kg Pandan

Yeyyyy dapat pon jumpa Nadeem..
Nak jumpa anak nad tak jumpa jumpa jugak..
Padahal rumah mom in law weolls block sebelah2 je.. Hahahaha..

Sampai je kat kenduri, Nad tengah sibuk layan tetamu..
Sy sampai nak terjah nadeem dulu.. Hehehe..
Lama nak jumpa, tak jumpa2 jugak..

Dah makan2, borak, sesi bergambar la..
Tapi gambar2 dalam tab ku semua nya tak cantikkkk..
Bergegar2 semua nya.. Huwaaaaaaaaaaaa..
Kalau nak tengok gambar cecantik, boleh terjah blog nad nanti okeh..
Tunggu dia update nanti..


Tapi tetap nak letak jugak gambar weolls berenam ni..
Anak masing masing dah pandang ke mana..
Mak apak diaorang je senyum sengih2 pandang camera.. hahaha..

Eh dulu bergambar berempat je..
Sekarang berenam dah..
Dah beranak pinak dah kita ni makcikkk oiiii..
Lepas tu anak masuk sekolah darjah satu..
Lepas tu tua dah kita makcikkkk oiiiii nanti.. Hahahaha..


Gambar ni je yang ok sikit..
Tu pon nadeem buat gaya apa tu sayang.. Hihihi..
RA pon kemain lagi tu ha tenung nadeem..
Nak say hi kat nadeem ke princess.. :)

Makcik, nanti kita jumpa lagi yea..
Haritu tak puas borak & jumpa awak..
Yela awak busy layan tetamu kan..
Nanti kita ngeteh2 okeh..
Nadeem! Tunggu aunty nak gomol awak puas puas nanti ye! Hahahaha..

Eh, harini birthday Nad..
Happy birthday makcik! Sweet 20! Hahahaha..
Wish dah taip panjang menjela kat whatsapp tadi kan..
Nanti kita jumpa lagi makcik! Muaxxxxhh!!


Tq nadeem bagi gift ni..
Semoga nadeem sihat selalu & dibawah lindungan Allah swt.. Amin ya Rabb..
Tunggu aunty jumpa nadeem, aunty gomol nadeem puas puas.. Hihihi..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Thank you makcik datang aqiqah Nadeem. Hehe. Tula kejap je masing masing dah ada 'handbag' baru. Haha.

    ReplyDelete