Followers

Wednesday, 4 November 2015

Majlis Cukur Jambul & Aqiqah Johan Anaqi Bin Johan Azari

Hi & Assalammualaikum..

1 Nov 2015 (Sunday), Salak Permai

Majlis Cukur Jambul & Aqiqah, hari untuk merai kan Johan Anaqi si buah hati Lean & Joe..
Lin tunjuk video time anaqi tengah berendoi..
Dia boleh menangis.. Anaqi rilek je lin.. Hahahaha..
Sedih katanya..
Tapi lagu berendoi tu memang touching.. Y___Y


eCard invitation Aqiqah Anaqi..
Simple tapi cantik!

Sampai je terus makan dulu..
Lapor sangat dah..
Yela pukul 3pm baru terpacak kat rumah lin.. Huhuhu..
Sorry lin! Eshat banyak benau hal nyeeee..


RA dengan uncle Joe!


Alaaa Anaqi nak tidur dah..
Tak dapat nak gomol2 dia..
Anaqi pon dah tukar baju lubang lubang dah..
Panas ye sayang..


Anaqi dah tidur, mom & dad anaqi bergambar dengan RA jela ye..


RA dengan ibu & abah pulak..


Bergambar berdua je dengan lin..
Tak sempat nak jumpa ema..
Ema dah balik..


Haaaa pelamin lin diy sendiri je..
Sy suka betul backdrop belakang tu..
Buaian berendoi Anaqi pon comil je..
Lin! Tahun depan standby yea..
Buatkan backdrop birthday RA plzzzz.. Hehehehhe..


Ni doorgift dari Anaqi, Mom & Dad..
Ada yassin & kekacang.. Tq Anaqi!

Ibu doakan Anaqi membesar dengan sihat, menjadi penghibur hati pada Mom & Dad..
Jadi anak yang soleh & semoga Anaqi selalu di bawah lindungan Allah SWT..
Amin Ya Rabb..
Ibu sayang Anaqi! :)
Nanti kita detting dengan Raudhatul Aaishah lagi ye..
Lepas pergi rumah lin, terus gerak ke rembau rumah mak mertua ika ada kenduri..

1 Nov 2015 (Sunday), Rembau

Sampai rembau pukul 5pm, orang semua dah balik.. Hahaha..
Mak pon baru je gerak balik..
Tak sempat jumpa mak kat sana..
Sy dah bagitau eka sampai lambat sebab nak pergi aqiqah anak lin dulu..
Nasib baik ada lagi lauk feveret eshat ikan keli berlado.. Huhuhu..


Haaa selfie dulu dua beranak ni..
RA pon malas dah layan ibu dia sek ambik gambo jeeeee.. :p

RA 6months 18Days

Si mata sepet di buat-buat.. Hahahaha..
Sorry makngahhhhh..
Banyak gambar weolls selfie dalam iphonggggg makngahhhh..


Haaa nah gambar RA dengan makngahhh..
Ingatkan dah makan2, duduk sekejap borak2, lepas tu nak balik..
Sekali kena tahan dengan mak mertua eka suh makan malam dulu..
Dia masak ikan patin masak tempoyakk.. Fuhhh mabeles sodap!

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. alhamdulillah tahniah :)

    kagumnya tgk DIY backdrop tu hee (^_^)
    Lawaaaa

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

    ReplyDelete
  2. nak aku buatkan sekarang pon bolehhhhhhh hahaha

    ReplyDelete
  3. Backdrop mcm aqiqah azwa...cikmah buat sendiri...cantik pulak.tgok.warna biru..

    ReplyDelete