Followers

Tuesday, 29 December 2015

Balik Kampung - Part 2

Hi & Assalammualaikum..

26 Dec 2015, Saturday

Pagi2 dah bangun setelkan pump susu dulu, bagi RA makan & siap2 kan dia..
Doa selamat start pukul 10pagi..
Family in law buat kenduri doa selamat sikit untuk 63tahun anniversary atuk & nenek..


Siap sedia menerima para tetamu memeriahkan majlis doa selamat untuk atuk & nenek


Ada kambing bakar, ada cendol..



Family eshat ambik katering je untuk kenduri haritu..
Senang takyah masak2 dah..


RA bangun baru tidur time ni..
Muka masam je..

f

Saya tempah kan RA baju kaftan kain lebihan dari buat jubah sy tu..
Kain lebih sikit je, ngam2 dapat buatkan kaftan RA..


Kesilapan teknikal tulis atas cake..
Patutnya 63tahun..




RA duduk sebelah tokNyang diam2 ye..
TokNyang & NekNyang nak potong cake..

Selamat ulang tahun atuk & nenek..
Semoga atuk & nenek sihat tubuh badan & selalu dirahmati Allah swt..
63tahun dah usia perkahwinan atuk nenek..
Lama tu dah berpeluh2 tahun..
Cucu cicit pon dah ramai..

Sy & eshat baru je 1setahun lebih kahwin..
Jauh lagi perjalanan kitaorang dalam rumah tangga ni..
Macam2 lagi dugaan cabaran yang kitraorang akan tempuh..
Semoga sempat jugak kitaorang sambut anniversary yang ke 63tahun macm atuk nenek yang dikelilingi anak cucu cicit bila potong cake anniversary nanti.. Hihihi..


Cap ibu & anak!


Sepupu RA, Mikael yang handsome!
Pandai diaorang main sama-sama..
Kitaorang pon dah lama tak jumpa mikael..


Love u so much princesss!

Love, Rina Ellisa

1 comment: