Followers

Monday, 7 December 2015

DRYPERS WEE WEE DRY NEWBORN & S - CUSTOMER PONTIAN JOHOR

Hi & Assalammualaikum..



Drypers yang pertama selamat sampai guna pos Airpak..
Ni drypers ke Pontian Johor..
Tq Farhanah beli dengan Rina..

Ada yang tanya weolls husband & wife ada jaul drypers lagi ke tak..
InsyaAllah selagi stock ada, weolls jual..
Ramai yang tanya saiz M, L, XL..
Sy ada dapat saiz lain..
Tapi harga sama kat kedai..
Kalau di kira kira harga sama je uolls beli kat kedai..
Better uolls beli direct kat kedai je yea..

Nak COD boleh, nak by pos pon boleh..
Nak detail lagi, boleh KLIK SINI..
Kat link tu ada info pasal drypers yang sy jual ni..
Alhamdullilah rezeki tiap2 minggu ada je orang order drypers..
Rezeki untuk princess ibu.. :)

Ni info kalau sesiapa nak beli by pos :-

* Harga 1 kotak drypers NEWBORN & S RM115 termasuk postage
* Ada 4pack dalam 1kotak
* Saiz boleh campur.. Contoh 1NB 3S, 2NB 2S, 3NB 1S
* Send sy full address dulu untuk sy check dengan currier Airpak ada hantar parcel ke tidak ke alamat tu
* Tempoh terima barang dalam 3-4 hari
* Tiada postage ke Sabah & Sarawak.. Valid untuk postage ke Semenanjung Malaysia Sahaja
* SERIUS BUYER SAHAJA!

PLEASE ALERT : SAIZ M, L , XL, XXL TIADA, HANYA SAIZ NEWBORN & S SAHAJA. JENAMA LAIN JUGA TIADA. HARAP MAKLUM.

Berminat, boleh email sy rina_ellisa@yahoo.com atau tinggal kan number telephone di ruang komen..
Selamat shopping drypers uolls! :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment