Followers

Tuesday, 22 December 2015

Happy Belated Birthday Nenek & Omma

Hi & Assalammualaikum..

20 Dec 2015, Sunday

Birthday mak 19 Jul & birthday MIL 18 Dec..
Kitaorang bagi hadiah kat mak lambat sikit.. Hehehe..
Dah hujung2 tahun baru carik hadiah..
Cuma birthday mak sy, dah celebrated ramai-ramai haritu dengan adik adik sy..
Birthday MIL je baru celebrated weekend haritu..


Abang, Faten & Izara tak dapat join..
Mak Faten dari kedah baru sampai malam tu kat rumah diaorang..
Celebrated la kitaorang ber5 je malam tu kat rumah MIL..


RA dah tak duduk diam tengok cake kat tepi dia tu haaa..


Happy birthday omma..
Semoga mak selalu dirahmati Allah, sihat tubuh badan, dikurniakan rezeki yang melimpah & panjang umur..
Semoga mak tambah bahagia & ceria dengan adanya anak2, menantu2 & cucu2 mak..
We olls love u omma! :)


Baju mana RA????
Abah dia punya keje la ni bukak kan baju dia..
Baru balik kenduri kahwin, panasssss kataaaa nyaaaa..


Sorry nenek sy bagi hadiah birthday nenek lambat.. Hehehe..
Happy belated birthday nenek..
Semoga nenek di murahkan rezeki selalu, dipanjangkan umur & dilindungi Allah swt selalu.. Amin..
Nanti nenek belikan sy mainan lagi tauuuuu.. Hihihi.. Sayang nenek!


Eh sambung balik cerita celebrated birthday MIL..
Kemain bergoyang goyang lagi badan RA bila kitaorang ramai2 nyanyi lagu birthdayy..
Birthday awak tahun depan la sayang..
Tahun depan kita tiup lilin sama sama eh princesss..
Ibu dah berkobar kobar cari idea untuk birthday awak tahun depan ni.. Hihihi..


Tempat favourite duduk atas meja makan omma..


Abah's little girl + manja abah dia..
Bangun tidur sebut bahhh abaaaahhh bahhhhhh..
Uwaaa sentap ibuuuuuuu panggil abahhhh dia jeeee.. Hahahaha..


Dah habis la sayang tepuk nyanyi lagu birthday untuk omma..


Love kesayangan ibu so much!


Tu tangan dia sikit je lagi nak cuit kek..


Ehh sampai lelap2 mata tepuk tangan tuuuu.. Hehehhee..


Pizza kitaorang call je suruh delivery, cake sy tempah kat @rania bake house & hadiah cari kat Mitsui KLIA..
Small & simple celebration untuk mak dari kami anak menantu mak.. :)


Kakak Odah dah shopping hadiah untuk nenek & omma! :)
Tahun depan nanti kita beli hadiah birthday lagi untuk nenek & omma ok sayang..

Love, Rina Ellisa

1 comment: