Followers

Monday, 14 December 2015

Journey Of Princess RA : Happy 8 months!

Hi & Assalammualaikum..

14 Dec 2015, Monday


14 Dec 2015, genap RA 8bulan..
Rasa macam baru baru je lagi bersalin kan RA..
Detik2 cemas dalam labour romm pon terbayang bayang lagi,, Huhuhu..
Masa terlalu pantas..
Lagi 4bulan RA nak setahun..
Huwaaaa please jangan cepat sangat membesar princess..
Ibu tak puas nak gomol2 RA.. :(

14 Dec tu jatuh hari cuti peristiwa, selangor dapat public holiday sebab Selangor menang bola sepak piala Malaysia..
Ibu & abah pon cuti..
Ingatkan ibu tak dapat cuti haritu.. Sekali dah dapat confirmation email cuti, yahooooo!!!
Dapat spend time lagi dengan RA lagi isnin tu..
Bawak RA jalan2 Alamanda, pergi makan2, beli barang2 dapur..

To my Princess Raudhatul Aishah,
Ibu doakan semoga RA selalu di bawah lindungan Allah SWT..
Semoga sihat tubuh badan, ceria selalu, jadi anak yang solehah, selalu doakan ibu & abah..
Dan menjadi insan yang berguna untuk semua orang ok sayang..
8 bulan ni terlalu indah dan bermakna untuk ibu abah dengan ada nya princess jadi penyeri hidup kami..
Ibu abah sayang Raudhatul Aaishah so much!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment