Followers

Tuesday, 8 December 2015

Journey Of Princess RA : Random Pictures 2

Hi & Assalammualaikum..

Lepas ni kalau ibu rajin, ibu buat la update progress RA macam ni eh tiap-tiap minggu..
Seronok pulak rasa..
Nanti senang la ibu nak bukak balik cerita dulu dulu RA masa kecik kecik..


30 Nov 2015 (7 months 15 days)
Malam isnin sy & RA ikut eshat ke Masjid Besi Putrajaya..
Ada ceramah Habib Ali..
Setiap hari isnin ada ceramah kat situ..
Pakai kan RA jubah time raya haritu..
Dah senteng bawah lutut dia sikit..
Lepas tu pakai kan RA inner tudung ibu dia..
Lama jugak dia bertahan pakai tudung tak tarik2 nak bukak..
Lepas tu dia dah rimas, habis dia tarik2 senget benget tudung tu nak bukak.. Hahaha..
Nanti ibu beli kan princess tudung eh sayang..
1 Nov 2015 (7 months 16 days)
Kena buli dengan makngah & aunty cik kena pakai telekung makngahhhh..
RA tenung je buah apple tu aunty cik dia makan..
Bila aunty cik acah2 nak suap ke mulut dia, pandang pulak tu ngap nak makan.. Hahahaha..

2 Nov 2015 (7 months 17 days)
Leka tengok tv.. Tak ingat la RA tengok cartoon apa time ni..
Tu kat tangan tu, suka sangat gengam huruf I..
Kalau bagi banyak2 huruf depan dia, RA akan pilih jugak huruf I tu..
Macam tau2 je nama abah dia mula huruf I..
Anak abah sangattt ni...

3 Nov 2015 (7 months 18 days)
Nenek beli kan walker untuk RA..
Mula2 naik tu, RA reverse ke belakang.. Hahaha..
Dah lama-lama naik, baru pandai gerak kan kedepan walker tu..
Meacih nenek beli kan walker ni..
4 Nov 2015 (7 months 19 days)
Amboiii senyum tu buat ibu cair laaaaaaa! :)
Kat gengam tangan tu ha tak lepas lepas huruf I dia..
Ke awak happy princess makngah dah dapat baby niiii.. Hihihi..

5 Nov 2015 (7 months 20 days)
Weekend lepak rumah omma..
Abah RA kerja hari sabtu tu..
Siang tu, RA dah start memanjat badan ibu diaaaa..
Dah angkat2 punggunggg.. Habis ibu RA sondol2.. Hahaha..

6 Nov 2015 (7 months 21 days)
Tumpang duduk atas katil mummy jap..
Omma & mummy takde weekend haritu kat rumah putrajaya..
Diaorang pergi kedah ada kenduri kahwin..
Jadi nya lepak bertiga jela kat rumah omma..
Tak dapat jumpa kakak Izara..

Love, Rina Ellisa

1 comment: