Followers

Thursday, 24 December 2015

Journey Of Princess RA : Random Pictures 3

Hi & Assalammualaikum..

7 Dec 2015 (7 months 22 Days)
Pandau dah sepah kan mainannnn..
Kalau tunjuk kan huruf banyak2 kat RA, dia akan pilih jugak huruf I tu..
Huruf favourite dia tuu

8 Dec 2015 (7 months 23 Days)
Sian RA tinjau adik baby dari playpen je yea sayang..
RA takleh dekat dengan adik baby.. Nanti dia tarik la sarung tangan adik baby la..
Dia tarik sarung kaki la.. Hahahaha..
Time ni sy bagi dia makan puree bubur nasi campur dengan puree mangga manis..
Suka dia makan..

9 Dec 2015 (7 months 24 Days)
Terkejut ibu makngah share gambar niiii..
RA naik kan kaki ke atasssss... Hahahha..
Pandai betul dia naik kan kaki tu haaa..

10 Dec 2015 (7 months 25 Days)
Pandai dah nak main dengan uncle cu dia..
Dia panjat2 nye la pakcik dia tu haaaa..
RA bila cu agah2 suka betul diaaaa..

11 Dec 2015 (7 months 26 Days)
Masaaaa untukkkk mainnn bubbbbleeeeeee!!!!
Seronok ye main2 buih sabun tu..
Bila terpecik2 air kat mulut, kemain laju je dia sedut seduttttttt..
Daulat sangat ni mandi bathtub kat dapurrr.. Hahahaha..
Orang mandi dalam bilik air la sayang oiii..
Ni kerja abah dia laaa ni mandikan kat dapurrrr..

12 Dec 2015 (7 months 27 Days)
Kalau balik rumah nenek, dia memang suka betul la main tirai nenek tuuuu..
Dia tarik2 nye la tali tirai tuuuu..

13 Dec 2015 (7 months 28 Days)
Omma datang rumah weekend tu, bagi RA tudung ni..
Omma beli kat kedahhh.. Tq omma..
Comil anak ibu pakai tudunggg..
Lama jugak dia pakai tudung sampai berpeluh2 kepala diaaaa.. Hahahaa..
Pakai kan kali kedua, kejap je dia pakaiiii.. Lepas tu dia cabutttt..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment