Followers

Saturday, 26 December 2015

Journey of Princess RA : Register Taska

Hi &  Assalammualaikumm..

4 Jan 2016 nanti, RA dah start pergi taska..
Eka nak cuti rehat dulu lepas bersalin tu..
Dia dah ready nak jaga RA balik, nanti ibu hantar RA kat makngah balik ok sayang..

Sy hantar taska under company..
Baru je siap hujung bulan dec ni..
Start operasi 4 Jan 2016 ni..
Haritu bukak permohonan, cepat2 sy apply..
Sebab takut penuh.. Quota 75orang taska, 75 orang tadika sahaja..


21 - 23 Dec 2015 ada open day untuk parent yang nak register semua..
Ada briefing sekali..

2 orang kawan2 office pon dah siap2 booking hantar anak lepas bersalin nanti.. Lepas ni beramai2 kita ke taska lunch hour kak.. Hehehe..

Settle register kan RA..
4 Jan nanti terus hantar RA je ke taska..
Bila tengok list barang2 nak kena bawak, macam2 benda kena sediakan..
Kena label kan semua barang2 RA..
Almaklum la takde pengalaman nak hantar anak ke taska.. Hehehe..
Harap2 la RA ok duduk taska nanti..
Excited risau semua perasaan ada bila nak hantar anak ke taska ni..
Moga2 Allah selalu lindungi anak ibu.. Aminnn..

Tengahari lunch hour boleh ibu susu kan RA..
Ni sebab utama kenapa ibu hantar RA taska kat office ibu..
Senang ibu larik larik intai RA kat taska.. Hehehe..
Lagipon dekat sangat dengan office..
Kalau hantar taska tempat lain, pikir banyak kali jugak ibu abah..
Ni kebetulan taska company ibu start operasi tahun depan, rezeki RA la dapat masuk situ..
RA duduk taska baik2 nanti ok sayang..







Ni antara gambar2 taska..
Banyak lagi tak siap kemas..
Tak sabar nak hantar RA ke taska..
Tapi dalam masa yang sama risau jugak hati ni.. Huhuhu..

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. wah awalnya hantar die kt taska. akk nak hntr tp mcm nak tgu taska ni operate setaun cmne. kalau ok taun dpn baru nak htr helena. nanti bg review ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni taska untuk bawah 2tahun kak..

      ok nanti sy review :)

      Delete
  2. Oo..bwh company..patut dkt dgn opis..bestlah mcm tu..

    ReplyDelete