Followers

Saturday, 5 December 2015

My Breastfeeding Journey : Pengurusan Susu Ibu

Hi & Assalammualaikum..

#sharingiscaring

credit to MAMA YUSUF
Dalam banyak2 cara pengurusan susu ibu, sy paling suka note dari mama yusuf ni..
Sy ambil dari group #bfmembers..
So sy nak share juga pada mommies to be yang nak jadi ibu tak lama lagi..
Ni antara info2 yang uolls kena tahu macam mana nak kendali kan susu ibu..
Banyak lagi sebenarnya info breastfeeding ni..
Next time sy share lagi apa yang sy dapat..
Sambil2 tu boleh buat simpanan sy untuk next baby nanti.. 

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment