Followers

Wednesday, 9 December 2015

QQ Baby Shop Taman Equine Seri Kembangan

Hi & Assalammualaikum..

6 Dec 2015, Sunday

Lama sangat teringin nak pergi kedai QQ Baby Shop ni..
Weekend haritu tidur rumah mil, ahad tu terus ajak eshat pergi..
Memang dah dekat sangat dari putrajaya..
QQ baby shop ni banyak branch..
Nasib baik ada yang branch dekat dengan rumah..
Kalau jauh2 tak pergi kot..
Dah alang2 dekat sesangat, jom la terjah sambil2 tershopping.. Kihkihkih..

Masuk2 je, di saji kan dengam lambakan romper murah2..
Romper RM5 sahaja..
Jalan lagi masuk ke belakang macam2 ada..
Terus macam ehhh macam semua nakkk..
Tapi apa kan daya, eshat dah warning awal2 jangan beli banyak2..
Ok baikkkkkkkkkkkkk..

Eshat & RA tunggu dalam kereta je..
RA tidur & hujan time tu..
Lagi seronok sy round2 dalam tu banyak2 kali tengok barang2 baby.. Hehehehe..


Kasut comil comil nye..


Dress pun cantik2 & murah,,


Sleepsuit pon corak cantik2 & murah..
Haishhhh rambang mata sungguh..


Sleep suit ni RM10 je..
Corak pon cantik2..
Saiz besar2 pon ada..



Ni pandangan dari luar kedai..
QQ Baby shop ni bukak setiap hari dari pukul 1030pagi sampai 730malam shj..
Barang2 baby macam aksesori breastfeeding pon ada..
Barang2 untuk penyediaan makanan baby pon ada..
Tapi lagi byk baju2 la..


Sekali 2 lot kedai QQ baby shop ni ambik..
Tapi memang selesa shopping kat dalam ni..
Luas, bersih & sejukkk je..
Ada tempat menunggu kalau2 suami nak duduk berehat sementara si isteri kulur kilir 48kali tengok baju2.. Huhuhuh..


Ni address :-

QQ Baby Store Sdn Bhd (Equine Park)
No. 22-22, Jalan Equine ID, Taman Equine
43300 Seri Kembangan Selangor
Tel No - 03 8940 7176
Operating Hours - 1030pagi hingga 530malam..


Ni la hasil kulur kilir 48kali dalam QQ baby shop ni..
Sy beli kan sleepsuit, rompers utk RA & adik baby..
Sy pon tak tau kenapa sy ambik 2helai sleepsuit pink tu.. Hahaha..
Takpe eka cakap nanti nila 1baju biar jadi warna biru..
Nanti RA pakai sama sama eh dengan adik baby..


Sebelum balik singgah giant dulu beli sabun basuh baju RA..
Sy suka sabun Pureen ABD ni..
Kalau basuh lampin, lampin cantik je putih bersih..
Ada sesiapa tau tak kat mana nak beli borong sabun ni??
Kalau tau, share2 eh..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Suka gak g qq...murah2 rompers kan..kn pandai tgok..kadang ada yg xok..cik mah pun pkai abd juga..slalu beli masa pureen sale..murah sngt..

    ReplyDelete
  2. Naurah pown ade baju lady bug pink tu atok die belikan dkt qq baby shop..haha atok pown shopping sana..dkt melaka baru je bukak qq baby shop ni last week..tggu gaji nk terjah..haha

    ReplyDelete