Followers

Thursday, 17 December 2015

Susa Detox Body Scrub - Purebysaffiyahosman

Hi & Assalammualaikum..

Sejak2 dah ada princess ni, masa untuk diri sendiri terhad sikit..
Bila ada masa free, banyak habiskan masa dengan princess..
Yela bila weekdays spend time dengan princess petang sampai ke malam je..
Selebih nya banyak masa princess dengan pengasuh..
Pantang ada masa terluang, mesti habiskan masa dengan princess..

Bila masa untuk diri terhad sikit, nak manja2 kan diri kat spa pon tak dan dah..
Dengan ada nya Susa Detox Body Scrub ni, kat rumah pon boleh fefeeling kat spa..
Sementara anak tidur ke, boleh la scrub satu badan sekejap..
Lepas tu zassss terus bilas..

Hasilnya?
Kulit badan rasa lembut & lebam je..
Rasa tak sabar nak guna lagi Susa Detox Body Scrub ni..
Nak terjebakkkk kan eshat sekali la weekenddd niiii.. Huhuhu..

Yang best nya Susa Detox Body Scrub ni, 100% homemade..
Free from additives, colouring, chemical preservative, sulfates, paraben & articial fragrance..
Air tangan anak melayu sejati ni..
Boleh terjah instagram @purebysaffiyahosman untuk tengok sendiri dia buat scrub ni..

Kalau beli Susa Detox Body Scrub ni, dapat free sudu kecik ni sekali..
Senang la nak cedok2 scrub dalam botol tu..

Jenis Susa Detox Body Scrub :-
1. Chmomile me - melt away stress, anemia & nervous tension
2. Choco Honey - make skin appear more supple and smooth out wrinkles
3. Citrus Honey - ideal for rough spot like feet, knees, elbow and hands

Bahan Asas
1. Pure Honey
2. Olive Oil
3. Grape Oil
4. Susa Detox Blend
5. Pure Oil

Macam mana nak guna?
Ambil 2 sudu yang di sediakan & scrub satu badan. Biarkan 2 atau 3 minit, lepas tu bilas badan
Jangan letak apa2 air dalam botol tu

Berat?
250ml per bottle

Harga?
RM25 per bottle

Postage?
RM7

COD - Master Agent Cyberjaya (016 3921 589 whatsapp/telegram)
Instagram Master Agent Cyberjaya : @natural_shoppe 
Founder ; @purebysaffiyahosman


Selamat berspa di rumah uolls!
Jangan lupa tag instagram @natural_shoppe okey kalau dah cuba Susa Detox Body Scrub ni..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment