Followers

Saturday, 30 January 2016

Majlis Aqiqah & Kesyukuran Muhammad Azfar Rizqi Bin Mohd Nizam

Hi & Assalammualaikum..

30 Jan 2016 (Sat), Sg Merab

Rasa macam baru je aqiqah kan abang dia tahun 2012 ke 2013..
Sekarang turn aqiqah adik dia pulak..
Sepupu eshat yang aqiqah ni sebaya dengan RA..
Lahir tahun yang sama, cuma bulan je lain..
Nanti uncle & anak buah masuk darjah satu sama sama eh.. Hehehe..


Selfie dulu dalam kereta..
Eh spek mata RA dah senget2 tu ha..
Kena snap cepat2, kang cepat je tangan dia sambar nak cabut spek tu..


Haishhh manja sangat ni main hug hug kiss kisss..
Sendu ibu duduk sebelah.. huhuhu..


Haaa meh selfie dengan ibu pulakk...

Kitaorang sampai je majlis dah selesai..
Time tu ngam2 pukul 12..
Ingatkan kitaorang datang awal, rupa2 antara yang terlambat sampai.. hehehehe..
Tak dapat tengok rizqi berendoi..
Sampai2 je terus makan..


Pelamin simple & just nice je..
Mak uda sewa barang, lepas tu deco deco sendiri..
Cantik cantik.. Pandai mak uda deco..


Eh ada orang lena dalam buai berendoi laaaa..
Time ni RA dah kenyang & mengantuk nak tidur..
Letak je dalam tu, buai2 sikit terus lelapppp..
Haa tidur la nak dalam tu..
Dapat ibu borak2 lama sikit.. hehehe..


Bersama cousin eshat & kakngah..
Lama tak jumpa diaorang..
Seronok borak-borak..

Habis borak2, makan2 kul 430 gerak balik..
Pukul 5 eshat ada class..


Kejap je princess ibu dah besar..
Lagi berapa bulan je nak setahun..


Haaa angkat dia tinggi-tinggi..


Ibu nak RA jadi best friend ibu sampai bila-bila tau..
Sayang princessssssssssssss!!


Eh ada pulak gambar maklong selfie dengan Muhammad Daiyyan ni..
Pandai pulak tu dia buat memek muka bila kita snap gambar tu..
Bijak bijakkkk..
Daiyyan nampak nye dah dapat tittle abg sado lengan berketak ketakkk.. Hahahaha..


Haa nah gambar ok sikit dengan maklong..
Sayang daiyyan jugak tau!!

Love, Rina Ellisa

1 comment: