Followers

Monday, 25 January 2016

Muhammad Daiyyan Bin Mohd Nizam

Hi & Assalammualaikum..

Ramai tertunggu-tunggu, tertanya-tanya mana gambar anak eka..
Siapa yang follow cerita adik sy sebelum2 ni tahu dah cerita 2tahun lepas..
Alhamdullilah rezeki eka Allah kurniakan dia anak lagi..
Kali ni dapat baby boy jugak..

Nah, maklong nak tempek gambar anak buah baru maklong kat sini..
Eka & Zam pon dah izinkan nak share gambar anak dia, baru la sy boleh share..
Eka pon dah share gambar daiyyan kat ig & FB dia..
Gambar baby dalam pantang kalau boleh, takyah la share lagi kat laman social..
Biar bby besar sikit baru nak post ke apa..

Tapi ikut la cara masing-masing lain-lain..
Ada orang suka terus publish gambar anak yang fresh fresh lagi..
Ada orang suka publish gambar anak dah besar sikit..
Macam sy dengan eka, lagi suka diam-diam tapi berisi..
Haaa gitau la kekdah nya..
Lagi suka senyap-senyap dari heboh heboh..


Hi, nama sy Muhammad Daiyyan Bin Mohd Nizam..
Jangan ditanya apa maksud daiyyan..
Eka dah bagitau haritu, tapi sy lupaaaaa.. Hehehe..
Selalu ig eka penuh dengan gambar2 RA..
Lepas ni penuh dengan gambar-gambar daiyyan & raudhatul aaishah pulak.. Huhuhu..

Daiyyan pon dah sebulan lebih..
Pandai dah nak borak-borak..
Bila di agah, dah pandai senyum..
Raudhah tengok daiyyan geram je dia..
Nak di capai2 nye sarung tangan & sarung kaki si daiyyan.. Hahaha..
Cepat besar yea daiyyan.. Boleh main rebut2 mainan dengan kakak Raudhah..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Tahniah Ekka for your newborn.
    Al Fatihah utk abang Izz.

    ReplyDelete
  2. agree dgn Rina..diam2 tapi berisi :)
    apa pun tahniah Eka..

    ReplyDelete