Followers

Sunday, 28 February 2016

P&D Glomorous Nite 2016

Hi & Assalammualaikum..

27 Feb 2016 (Sat), Shangri-La Putrajaya

Bertema kan warna hijau & unggu untuk dinner P&D kali ni..
Haaa kira selamat la sy sebab baju2 kahwin sy ada warna hijau & unggu.. Yeahh!!!

Event P&D kali ni terpilih tarikh dekat sangat nak submit KPI 2015..
Haaa memang jemm kepala terkejar2 buat 2benda satu masa..
Mana nak siap kan KPI, mana nak buat preparation dinner..
Masing2 kena ambik tugas & sama2 buat kerja..
Maka berjaya juga lah dinner P&D ni..


#ootd dinner P&D malam tu..
Dapat la jugak merasa pakai balik dress kahwin ni..
Sy memang suka suka suka suka sangat baju songket kahwin ni..
Hari2 masuk bilik baju, hari2 tengok baju songket ni sebab cantikkkkkkkkkkkkkk..
Sorry iolls tak move on lagi dengan baju kahwin sendiri walaupon dah masuk tahun kedua kahwin.. Huhuhu..

Haritu ada bagitau eshat nak pakai pergi wedding..
Dia cakap jangan buat hal nak over sangattt.. Hahahahaa..
Nasib baik dapat jugak pakai time dinner tu..
Itu pon last2 minit eshat tak bagi pakai sebab dia kata overrrrr.. Hahahaha..
B, bagi can la pakai lagi sekali..
Bila lagi nak pakai lepas ni.. Huhuhu..

Cuma tudung je beli shawl, kasut pon pakai balik kasut kahwin tahun 2014 tu..
Crown je la tah pakai..
Make up sendiri je..
Kang kalau pakai terlebih overrr.. Huhuhu..


Bergambar dulu dengan photobooth..
Gigi wanita wanita p&d (officemates) kerah idea & tenaga hasil kan photobooth ni..
Tengahahari sebelum event malam tu, ramai2 turun set up photobooth ni..
Balllon & paper wheel tu dah siap2 buat kat office..
Seminggu pulun buat benda tu semua..
Hasil nye sangat dabommmm!!
Lepas ni boleh bukak service sewakan photobooth akak2 uiii... Huhuhu..


Partner bergambar kalau ada dinner..
Sifu MUA ku jugak kak Aida ni..


Suka suka suka gambar ni..
Candid habis..
Kitaorang ber5 siap kat hotel petang tu..


 Selfie dulu sebelum event mula..


Iolls suka gambar candid dengan kak kin ni! :D
Habis sesi2 bergambar & bagi doorgift kat luar, masuk ballroom nak mula kan event..

Dimulakan dengan baca doa, lepas tu makan..
Sambil2 tu mula kan acara..
Antaranya tukar2 hadiah, lucky draw & anugerah khas, best shoes, best dress & show dari wanita2 P&D yang berbakat..
Last skali group photo..


Tukar2 hadiah, kak Ziah dapat nama sy..


Dah dapat hadiah, sy kena ceritakan sikit nama orang yang sy nak tukar hadiah tu..
Dupdapdup atas stage kena bercakap.. Hahahaha..
Selalu iolls belakang tabir je kat office..


Haaaa kak sha dapat hadiah dari sy..
Harap kak sha suka yea..


Eh dapat lucky draw jugakk..


Lepas tu menang best shoes..
Haaa kena buli la cat walk atas stage tu..
Adudududu lagi sekali kena naik atas stage..
Walaupun malu2 tapi buat jela.. Hahahaha..


 Rejeki pakai kasut kahwin 2014.. Hehehe..


Last sekali ambil gambar ramai2 dulu sebelum balik..
Tq uolls yang memeriahkan dinner p&d 2016 ni..


Habis bergambar kat dalam, sambung bergambar kat photobooh luar..



Bergambar selagi boleh..


Akak menang besarrrrrrrrrrrrr!


Hadiah dapat malam dinner p&d tu :-

1) hand mixer
2) cermin ikea
3) fridge magnet
4) frame ikea
5) iron


Yang paling best dapat hand mixer ni..
Dari kak ziah masa tukar2 hadiah..
Boleh buat cookies RA nanti..
Jumpa nest event uolls..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment