Followers

Wednesday, 2 March 2016

INSTAGRAM REVIEW : @drypersweeweedry

Hi & Assalammualaikum..

Sebelum ni sy ada bisnes jual drypers saiz NEWBORN & S..
Tq customer yang dah beli & deal dengan sy beli drypers sebelum ni..
Seronok berniaga ni lagi2 dapat customer yang senang berurusan..

Hujung bulan dec 2015 haritu, supplier inform dah stop penjualan sebab diaorang dah tak dapat harga yang sepatutnya..
Jadi nya, sy tak ada ambil order dah..
Baru2 ni supplier inform, dia ada dapat drypers saiz S sahaja.
Tapi harga masih jimat lagi..

Jadinya, senang taknak campur aduk kan instagram personel sy dengan instagram bisnes..
Sy create satu account untuk bisnes..
Sekarang kan 1fon dah boleh bukak banyak2 ig..
Haaa senang la sikit main switch acc je..




Ajak kawan-kawan, ibu2 mengandung, mak2 yang ada anak kecik tu follow instagram @drypersweeweedry
IG ni baru je sy create..
Tak sempat nak make over lagi..
Nanti dah free free sikit nak touch up lagi..

Siapa nak join order batch 1/2016 ni..
Bukak order sampai esok sahaja..
Boleh email sy rina_ellisa@yahoo.com
COD hari sabtu atau ahad sahaj setiap minggu yea..
Kali ni nak tukar sikit terma & condition COD..
Sy nak menyenangkan sy & customer..

Stock kali ni, hanya saiz S sahaja..
Takde saiz newborn macam yang sy jual sebelum ni..
Drypers ni dijamin original dari kilang..
Jangan risau yea..
Harga memang murah dari pasaraya..

Kat bawah ni detail :-
- DRYPERS WEE WEE DRY SAIZ S SAHAJA
- 1 BOX ADA 8 PACK
- 1 PACK ADA 32 PCS
- COD KLIA/KOTA WARISAN/NILAI/PUTRAJAYA/CYBERJAYA/BANGI
- COD LUAR KAWASAN CAJ RM5 PER TRIP
- POSTAGE TAMBAH RM15
- HARGA RM100 SAHAJA UNTUK 1 BOX

email sy rina_ellisa@yahoo.com atau tinggal kan no telefon di ruang komen untuk sy whtsapp nanti..
Dont worry no telefon sy tak publish..
Eh cepat follow @drypersweeweedry..
Sy nak bagi gift pada follower yang bertuah ni..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. tq. akan sampaikan kepada kawan-kawan lain. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, alaaa nape size s je ?????

    ReplyDelete