Followers

Monday, 7 March 2016

Journey Of Princess RA : Teman Mummy Shopping

Hi & Assalammualaikum..

6 Mar 2016 (Sun), Madre Bangi Sentral

Ahad tu eshat ada class pukul 3pm..
Tapi singgah bangi gateway dulu..


Sy nak beli choc roll..
RM1.40 kot seketul..
2 3 hari teringin sangat2..
Makan panas2 dengan inti coklat tu..
Wuuuuu layan..
Beli sampai 4ketul.. Haaa makan la puas2..
Lepas tu terus lunch kat food court situ..

Eshat hantar sy & RA kat rumah mak putrajaya, dia pon pergi class..
Lepas tu kakngah ajak pergi bangi sentral pulak..
Dia nak pergi tengok kasut kat madre ada sale..
Mummy dah ajak jalan, sy laju jelaaa.. Hehehehe..

Hari ahad parking penuh kat bangi sentral tu..
Pusing 2 3 kali baru dapat parking..
RA dalam kereta susu je terus tidur..
Sampai je, angkat dia terus jagaaaa..


Baru bangun tidur, ambik mood dulu nak jelajah dalam kedai tu..


RA dah start main depan cermin..
Dia memang suka kan cermin..
Tengok cermin lepas tu senyum sorang2.. Hehehhe..







Haaa suka RA main depan cermin..
Cermin kat madre tu besar2 gedabakk.. Huhuhu..

Cantik2 kasut kat madre ni..
Ringan pulak tu..
Colour pon menarik2..
Haishh nasib la eshat dah warning awal2 jangan beli kasut..
Dia tau kalau bini dia beli tah bila nak pakai.. Huhuhu..
Jadinya tengok je kakngah try kasut..
RA pon seronok main2 cermin kat situ..

Setel beli kasut, jalan2 masuk kedai2 baju tudung dekat2 situ..
Haishhh baru masuk 2 3 kedai kakngah dah berbeg beg shopping..
Belum masuk kedai sampai hujung lagi.. Hahahahha..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment