Followers

Thursday, 14 April 2016

Journey of Princess RA : Happy One Year My Princess!

Hi & Assalammualaikum..


14 April 2015 - 14 April 2016, genap setahun umur Raudhatul Aaishah anak ibu..
Dari hari pertama RA lahir, hingga la harini umur RA setahun, ibu abah tak pernah jemu tatap muka princess..
Ibu abah tak pernah jemu melayan kerenah RA..
Tak pernah penat layan kerenah RA..
Tq sayang jadi penyeri, pelengkap hidup ibu abah..

Takde apa yang ibu abah harapkan selain Allah lindungi & jaga princess selalu..
Semoga RA sihat tubuh badan, ceria, periang, bahagia, cerdik pandai, jadi anak yang solehah & selalu doakan ibu abah dah besar nanti..

Hadiah untuk RA ibu baru beli harini..
Jenuh ibu pikir hadiah apa nak beli kan untuk RA..
Last minute jugak baru jumpa.. Hehehe..
Sama2 kita tunggu yea sayang..
Ibu pon tak sabar sebenarnya nak dapat.. Huhuhu..

Sebenarnya 2 Apr 2016 (Sabtu) haritu dah celebrate birthday RA..
2 Apr 2016 tu ikut bulan islam jatuh 24 Jamadilakhir memang ngam2 umur RA setahun..
Buat small celebration sekali dengan paklang adib (adik sy) nak pergi training 2bulan..
Cerita tu nanti sy update entry lain..

Tq makngah. mummy & abah wish birthday RA..

from makngah

Makngah buat esei kat ig! Hahaha..
Tq makngah buat throwback & doakan yang baik2 untuk Raudhatul Aaishah..
Hadiah sy jangan lupa tau makngah! Hehehhee..
RA suka sangat cium daiyyan..
Dia touch2 sikit je dahi dia kat kepala daiyyan.. Hahaha..

from mummy

Tq mummy doakan Raudhatul Aaishah..
RA tak sabar nak jadi flower girl mummy ni nanti.. Heehehehe..

from abah
Apa????
Abah nak bagi hadiah tengok didi je???
Takpe2 sayang, nanti ibu paw abah hadiah wakil dari RA.. Hehehhe..

"HAPPY BIRTHDAY SAYANG IBU RAUDHATUL AAISHAH MUHAMMAD IRSYAD!
Ibu sayang princess selalu" - Ibu

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Happy Birthday RA. Semoga sentiasa di dalam lindungan Allah SWT dan jadi anak yg solehah. Amin:))

    ReplyDelete
  2. happyy bday dear RA. sya yg xsabo nk tgk adiah nih! hiks

    ReplyDelete