Followers

Saturday, 28 May 2016

Launching AeroTods & AeroKids MAHB

Hi & Assalammualaikum..


Selepas beberapa bulan Taska RA beroperasi, baru adakan perasmian taska & tadika..


Sampai je taska, ibu jenguk RA dari luar..
RA berdiri je dalam babycoat tu..





Di rasmikan oleh YB Dato' Sri Rohani Abdul Karim..


Lepas perasmian, acara persembahan dari anak2..



Comil je diaorang menari lagu sabah..
Kebanyakan teacher2 kat taska tadika dari sabah sarawak..
Memang lagu sabah sarawak jela yang ada pon..




Persembahan menari anak-anak dari taska 2..
Ya Allah comil sangat ni terkedek-kedek menari atas stage tu ha.. Hihihi..


Ibu & RA..
RA dapat ballon suka la dia..


Ibu jenguk RA dari luar je..


Hasil tangan anak-anak di tadika..
Cantik2 & kreatif semuanya..



Alaaaa sian nya anak ibu tengok je orang lalu lalang..
Time ni mentari buat lawatan bilik kebilik..


Hasil tangan Raudhatul Aaishah..
Waaaaa touching tengok hasilan lukisan RA ni..


Hasil tangan kawan-kawan RA yang lain..


Gambar RA ditampal luar class..


Ibu nak selfie dengan hasil seni RA..






Goodies bag dari pucuk emas & MAHB..

Love, Rina Ellisa
26 May 2016

No comments:

Post a Comment