Followers

Friday, 17 June 2016

11 Ramadhan 1437H

Hi & Assalammualaikum..

16 June 2016, Thursday

Menu sahur :-
- Telur kicap

Telur masak kicap ni menu paling simple & cepat di masak..
Masak pagi pon kejap je..
Makan dengan nasi panas2, fuuuhh layan!


Dapat bubur lambu kat office.
Rasa pon boleh tahan sedap..

Kali ni siap masak awal 640pm..
Sebab nya RA tidur lama sikit petang tu..
530pm-640pm dia tidur dalam car seat..
Sy angkat sekali car seat bawak masuk rumah..
Haaa lama sikit dia tidur..
Kang angkat dia dari car seat confirm jaga..
Dia tidur lama dapat lah masak..
Eshat pulak sampai rumah beberapa minit lagi nak berbuka..
Jadinya kelam kabut sikit la petang siap kan juadah berbuka..



Menu berbuka :-
- Sambal sardin
- Sayur bayam
- Telur dadar
- Kuih puteri ayu

Berapa hari dah teringin nak makan sardin..
Tak boleh jadi ni,kena masak jugak..
Sambil sardin tiada dalam gambar..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment