Followers

Monday, 20 June 2016

14 Ramadhan 1437H - Sana'a Restaurant Cyberjaya

Hi & Assalammualaikum..

19 June 2016, Sunday

Menu sahur:-
- Sup daging
- Kuih koci
- Murtabak
- Kurma

Alkisahnya terlambat sedar lagi..
Makan jela apa yang ada..
Nak masak nasi confirm tak sempat..

Ahad pagi tu gotong royong kemas rumah nenek..
Pukul 5pm gerak balik rumah bersiap nak berbuka kat luar dengan kawan2 eshat..

Menu berbuka :-
- Nasi arab
- Orange juice
- Tea Tarik

Gerak dari rumah petang tu hujan..
Sampai Sanaa pon masih hujan & meja kitaorang bawah khemah..
Bawak anak kecik susah sikit la sebab diaorang pon tak berapa selesa..
RA tak dapat lepas ke bawah nak berjalan sebab berlecak..

Menu buffet kat sanaan restaurant ni yang sedapnya pon nasi dia laa..
Bagi sy ok la.. Rasa lebih kurang nasi arab saba je..
Cuma menu untuk dessert kena banyak kan lagi..
Sikit sesangat.. Orang nak repeat makan pon makanan dah habis..
Popia goreng dia sedap.. Eshat ambik panas2 lagi..
jus orange pekat & manis..
Yang lain2 sama je rasa nasi arab kat kedai2 lain..
Cuma roti nan je ku tak sempat rasa diaorang dah kemas time ku ke surau..
Huwaaa takde rezeki..


Lama nya tak jumpa diaorang berdua ni..
Masing2 sibuk dengan hal sendiri..
Time2 camni la baru dapat jumpa..
Tak puas borak..


Gini la bila dah ada anak..
Nak pose pon berperanggg.. Hihihi..


Sorang suka sangat gigit cawan tu..
Sorang tak duduk diam bergambar..
Sorang pose nampak perut.. Hihihi..
Macam2 ragam anak2.. :)


Haaa Nadeem pon dah pandang ke tempat lain.. Hihihi..
Jumpa lagi korang..

Love. Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment