Followers

Thursday, 30 June 2016

24 Ramadhan 1437H - Restoran Cerana Cheras

Hi & Assalammualaikum..

29 June 2016, Wednesday 

Menu sahur :-
- Lemang
- Rendang daging

Menu berbuka :-
- Lauk pauk kampung

Akhirnya dapat jugak berbuka puasa dengan abah..
Tu pon sampai kedai makan dekat pukul 8..
Eshat berbuka air dulu dalam kereta..
Keluar rumah pon dah lambat petang tu..
Dengan jammed lagi..
Berwuhuhu la dalam keretaaa..

Restoran cerana tu tempat biasa abah makan..
Deal jumpa makan kat situ terus..
Lauk pauk ada malam tu ada ikan pari masak asam pedas..
Ada gulai rebung, ikan keli masak cili padi, ikan bawal masak sambal..
Ada ulam2, buah2, kuih2 & mcm2 lagi..
Ada set buffet kat situ..






Mula2 taknak dengan NekDa..
Dah nak balik baru la mesra-mesra..
Jumpa lagi raya nanti NekDa..


Happy family..
Rasa bahagia je bila dapat berkumpul ramai-ramai macam ni.. :)
Dah kenyang & dah puas borak, beransur la balik..
Tapi kitaorang singgah downtown mines dulu jalan2 cuci mata..


Pandai dah pilih baju sendiri masing-masing..
Kena la papa belikan sorang saju baju untuk princess & RA..



Gitu sekali sandang beg plastik kiri kanan..
Dashyat RA shopping raya tahun ni.. Huhuhu..


Duduk dulu sementara tunggu laki memasing shopping..
Diaorang membelek barang boleh tahan lama..
Kalah pompuan.. Huhuhu..
Nasib baik la mood anak2 weolls ok je jalan malam tu..


Selfie bertiga dulu..

Tak boleh jalan lama2 sangat..
Esok nya nak kerja..
Kalau weekend sedap sikit jalan lama-lama..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment