Followers

Friday, 10 June 2016

4 Ramadhan 1437H - Rumah Mak Putrajaya

Hi & Assalammualaikum..

9 June 2016, Khamis

Menu Sahur :-
- Ayam rendang
- Sambal goreng
- Kurma

Ayam rendang ada lebih lauk berbuka semalam..
Sambal goreng pon ada tinggal sikit..
Tu je lauk sahur kitaorang­čść
Jadilah buat alas perut..


Otw nak ke rumah omma putrajaya..



Gini la rupanya selama ini bila eshat keluar berdua je dengan princess RA..
Dia letakkan je anak atas seat & pakaikan seat bealt..
Kalau keluar berdua dengan ibu, sila duduk dalam carseat diam2 ye RA..
Abahnya kata elok je dia duduk diam kat situ kalau keluar berdua je dengan eshat..


RA memang suka pakai kopiah abah dia..
Padahal besar saiz kopiah tu.. Wuwuwuw..

Menu Berbuka Puasa :-
- Roti John RM4.25
- Burger Malaysia 3ketul RM1.65
- Kari daging
- Satay ikan
- Daging dendeng
- Nasi arab
- Kurma

Puasa ke4 ni berbuka kat rumah mak putrajaya..
So main dish takyah pikir dah..
Sy beli roti john & burger msia tu kat cafe office..
Menu lain atas tu semua dari rumah mak putrajaya..

Nasi arab MIL buat sendiri.. Sedap!
Satay ikan MIL beli kat kawan office dia..
Import dari kelantan..
Sedap sangat lembut je isi nya..
Ada lebih lagi yang belum masak, MIL tapaukan..

Gambar takdan nak capture..
Sampai rumah mak putra pon dah pukul 7pm..
Hidangkan apa yang patut..
Hanya ada gambar princess je.. Hihihi..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment