Followers

Tuesday, 31 May 2016

Journey Of Princess RA : Second Birthday Celebration

Hi & Assalammualaikum

14 Apr 2016, SR Salak Tinggi

Haritu 1st celebration sambut dengan family ibu & abah..
Kali ni 14 Apr kita celebration bertiga pulak..
Saja nak tambahkan gambar kenangan..
RA baru setahun tak tahu apa pon lagi..
Ibu & Abah yang excited lebih nak tiup lilin cake birthday RA.. Hihihi..
Location Secret Recipe Salak Tinggi..
Pilih dekat dekat dengan rumah je..


Birthday Girl ready nak tiup lilin..
Time ni RA baru baru sangat dapat kaki berjalan..
Nak masuk SR pon dia nak berjalan sendiri..
Tapi kitaorang pimpin la tangan dia..
Staff kat SR tu semua nya tegur bila RA masukj.

Order dulu makanan..
Ibu pon order sekali cake untuk RA..
Cake sampai je terus nyanyi lagu birthday untuk RA & potong cake..





Ready nak tiup lilin..


Excited RA tengok ibu dia nyanyi "Allah selamatkan kamu".. Hihihi..


Tangan dia duk nak capai je kek atas meja tu..
Sabar ye nak.. RA tak boleh makan lagi kek tu..
Dah besar nanti makan yea..


Family potrait..
Yeyyy selesai dah sambut birthday RA untuk setahun ni..
Nanti kita celebrate lagi tahun tahun akan datang ye sayang..




Selfie dulu ibu & RA..


Nah cake untuk RA..
Happy Birthday sayang ibu!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment