Followers

Saturday, 2 July 2016

26 Ramadhan 1437H - Restorant Sirah Kota Warisan

Hi & Assalammualaikum..

1 July 2016, Friday

Last minute booking nak buka puasa kat Sirah Restoran Kota Warisan..
Dah hujung2 puasa malas dah nak masak kat rumah..
Kita berbuka kat luar saje lah..

Harga RM10 untuk 1pax..
Kalau booking online ada caj RM3..
Sy & eshat pernah makan malam kat Sirah ni sekali je..
Time tu Eshat nak try sup gear box dia..
Memang sedap lah!

Disebabkan Sirah Restoran memang dekat sangat dengan rumah..
Pukul 7pm baru keluar rumah..
Sampai je orang dah start beratur ambik makanan..
Orang memang ramai..
Sampai keluar & tingkat atas diaorang open table..

Menu banyak & rasa ok lah..
Kitaorang dapat table kat belah atas..
Agak sempit sikit & panas..
Aircond satu je, memang rasa bahang..

Makan cepat2, terus chaw pergi masjid situ..
Tak boleh tunggu lama-lama..
Peluh mencurah curah..





Faiqah, Firhdan dan Raudhah..
Nanti jumpa lagi mesti dah besar2 semua.. Hehehe..

Malam lepas isyak, ajak Eshat pergi jalan TAR..
Semata nak beli jubah je.. Huhuhu..
Jalan jammed sangat2..
Pukul 1140pm baru masuk parking..
Fuhhh nasib baik la sy cuti esok nya..
Sampai je bila terus jubah lepas tu chaw balik..


RA tidur dalam kereta dah masa otw tu..
Angkat dia letak dalam carrier pon sambung tidur..
Dah nak balik baru terjaga..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment