Followers

Sunday, 10 July 2016

4 Syawal 1437H - Team Raya Sepang

Hi & Assalammualaikum..

9 July 2016, Saturday

Hari sabtu sambung balik beraya rumah sedara mara sebelah mak sy..
Tu pon pergi 2 buah rumah je..
Rumah adik mak & sepupu mak..
Rumah sedara2 yang lain tak sempat nak pergi..

Rumah pertama, rumah makjang kat bbst..
Kitaorang serang time tu makjang tengah pulun lipat kain.. Hahaha..
Makjang jamu rendang & nasi impit..


Kenyang perut, ootd sikit kat pagar rumah makngah..
Dress ni tempah dengan favorite tailor iaitu kak zura..
Tunjuk design, zass terus jadi je dia buat..
Terus iolls fefeling princess kibas2 dress.. Huhuhu..

Haaa! Pagar tu pakjang diy buat sendiri..
Kagum dengan pakjang sebab boleh buat apa saje..


Besar dah adik ku sorang ni..
Tahun depan last sekolah..
Lepas tu nak kerja sekejap, lepas tu sambung belajar..


Hishh berperang nak ambil gambar dengan RA sekarang ni..


Paklong & Daiyyan..
RA bila abah dia ambik sesiapa tak jeles pulak..
Kalau ibu dia pegang sesiapa dia punya jelesss kemain.. Hahaha..


Selfie sikittt..


Saya & my love mak..


Daiyyan & nenek..
Stress ke Daiyyan tak dapat lepas kena pegang tu.. Hehehe..


Uncle Areef main dengan RA..


Rindu areef!

Rumah kedua beraya ke rumah sepupu mak..
Tiap2 tahun memang akan datang rumah Induk Senah..
Sebab rasa nak pergi jugak rumah dia datang beraya..
Kalau tak pergi tu rasa tak best beraya..


Selfie sikit..
Mak & Induk Senah dok pokpek borak..

Induk Senah jamu kitaorang makan nasi impit kuah lodeh..
Makan dengan sambal pecal yang pedas giler..
Perrghh berapi mulut..



RA memang suka kucing..
Kalau jumpa kucing memang dia geram je..
Ni nampak kucing depan mata, memang kena ramas la..
Dia pegang kaki kucing tu, kucing tu marah terus nak cakar RA..
Nasib baik tak kena pape..
Berdebar ibu anakk oiiii..

Eka terus sambung jalan beraya..
Iolls balik rumah terus sebab malam tu ada misi lagi..


My kesayangan atuk Ahmad!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment