Followers

Thursday, 1 September 2016

Reunion Teknik 3 SMT ERT Setapak KL

Hi & Assalammualaikum..

31 Aug 2016 (Wed), Homst Restaurant Bangi Gateway


Selfie dulu dengan Raudhatul Aaishah :)
Dia suka betul pakai sunglass terbalik.. Hehehe..

Last minit plan nak buat reunion dengan kawan2 teknik 3..
Punca nya sebab kat fb kan suka naik gambar2 throwback..
Terus masing2 bercadang nak buat reunion lagi..
Tahun ni bulan Aug juga buat reunion..


Konsep reunion kali ni senang je..
Siapa free di alu-alukan datang..
Takde paksaan..
Kali ni nak reunion duduk makan2 je..
Santai2 rilek2 borak2 gosip2..

Mula plan nak makan shell out kat kajang/bangi..
Bila tengok ig, public holiday merdeka tu tutup..
Terus cari tempat lain..
Saida jumpa tempat makan kat Homst Restaurant Bangi Gateway..
Menu masakan china muslim..
Tempat ok selesa dan ada aircond..
Menu pon ok.. Sama je rasa kat kedai2 china muslim yang lain..
Anak ku pon seronok berlari-lari dalam tu..

Janji pukul 2pm jumpat kat homst..
Iolls sampai awal & jalan2 cuci mata dulu kat bangi gateway kan ada jualan2 tu..



Org kedua datang Hartira..
Tira datang dari seremban..
Tiap kali wedding kawan2 ke, tira mesti datang..
Tq tira setia memenuhi jemputan kawan- kawan..


Dah pukul 2lebih..
Ada lagi yg otw belum sampai..
Ku tengok kepala ikan ni pon telan air liur dah sebab lapar.. Huhuhu..

Tak lama tu,anis pulak sampai dari serdang..
Tengok macam lambat lagi kawan2 lain sampai..
Kitaorang bertiga order makanan dulu..
Perut lapar sangat dah..





Tak lama tu Nadia Hamdan, mumtaz & Khairunisa Jumi (kay) pon sampai..
Kay lama sangat dah kitaorang tak jumpa..
Last jumpa masa sekolah tu jela..
Dan kitaorang semua memang dah lost contact dengan kay..
Baru2 ni je baru dapat contact balik..
Terus kay join reunion ni..
Macam2 cerita throwback kay keluarkan.. Hahaha..
Yela 10tahun dah tak jumpa..
Memang banyak cerita la..

Tak lama tu, laila pon sampai..
Laila masih sama macam dulu..
Rock2 & sempoi dia tetap ada..
Tengah makan pon beg tetap sandang tepi.. Hahaha


Orang last sekali sampai Saida (Jue)..
Jue ada interview last minit..
Sian jue.. Lepas interview siap2 datang bangi jumpa kitaorang pula..
Tq jue..

Dah siap semua makan2, acara tukar2 hadiah pulak..
Acara wajib ni kena buat tiap kali reunion..
Baru lah best & seronok..


Pose Laila & hadiah..









Sy dapat tukar hadiah dengan kay..
Yeayy kay bagi ampau, sy bagi kay tudung..
Harap kay suka tau.. :)


Sebelum balik ambik gambar ramai2 dulu buat kenangan..
Jumpa lagi korang..
Terima kasih sebab sudi luangkan masa kita jumpa ramai-ramai macamni walaupon sekejap je..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment